Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسفندیار چهاربند رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در برنامه تلویزیونی پرسشگر با اشاره به مسیرهای جذب در این وزارتخانه اظهار داشت: طبق قانون دو مسیر برای جذب داریم؛ اولین مسیر دوره تربیت معلم در دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر در دانشگاه شهید رجایی است که پس از اخذ دیپلم و از طریق کنکور سراسری استخدام می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مسیر دوم دوره یکساله مهارت‌آموزی در دانشگاه فرهنگیان است که داوطلبان آن لیسانس و مدارک بالاتر دارند، افزود: گروه اول استخدام آزمایشی ـ رسمی شده و گروه دوم بعد از گذراندن دوره یکساله صلاحیت حرفه‌ای به استخدام پیمانی آموزش و پرورش درخواهند آمد.

چهاربند با بیان اینکه بیش از 300 هزار نفر از فرهنگیان در 10 سال آینده بازنشسته خواهند شد، تصریح کرد: جبران این خروجی در دانشگاه فرهنگیان وجود ندارد و به همین دلیل بر ظرفیت سایر دانشگاه‌ها تأکید داریم که البته طی هفته‌های آتی از طریق سازمان برنامه و امور استخدامی در تلاش هستیم مجوزهای لازم را اخذ کنیم.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات آموزش و پرورش ادامه داد: موضوع آموزش و پرورش از موضوع اشتغال مهم‌تر است و تا سال 1400، دانشگاه فرهنگیان نیازهای این وزارتخانه را برطرف نمی‌کند و باید تلاش کرد از ظرفیت سایر دانشگاه‌ها نیز نهایت استفاده را ببریم.

وی با انتقاد از جذب معلم در سال‌های گذشته، اظهار داشت: نباید هر شخصی را بدون در نظر گرفتن صلاحیت‌ها جذب کنیم و باید مهندسی نیروی انسانی و معیارهای شایسته‌گزینی را دنبال کنیم که از طریق همکاری و تعامل مجلس و سازمان استخدامی و آموزش و پرورش صورت گیرد.

چهاربند با بیان اینکه قانون تعیین‌تکلیف معلمان حق‌التدریس، بی‌سابقه در فرایند قانون‌گذاری کشور بوده است، گفت: این قانون در سال 88 تصویب شد و از آن زمان 8 اصلاحیه خورد و به موجب این قانون آموزش و پرورش مکلف به جذب نیروهای حق‌التدریس آزاد شد.

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در سال 94 یک تبصره به این قانون اضافه شد که بر اساس آن باید معلمان پیش‌دبستانی هم به صورت حق‌التدریس جذب شوند که البته الزامی برای استخدام آنها در قانون قید نشده بود و در شهریور 95 تبصره دیگری افزوده شد که آموزش و پرورش را مکلف می‌کرد تعداد دیگری از معلمان پیش‌دبستانی و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را در رسته‌های شغلی دیگر به کار گیرد.

وی با بیان اینکه مشمولان تبصره جدید بالغ بر 40 هزار نفر نیروی پیش‌دبستانی بودند، تصریح کرد: 22 هزار نفر از نیروهای پیش‌دبستانی جذب شدند و اکنون طرح یک فوریتی تصویب شده که باید بدون هیچ آزمونی استخدام شوند که این موضوع مغایرت‌هایی با قانون اساسی و برنامه ششم توسعه و عدالت استخدامی دارد.

چهاربند به بیان چالش‌های نیروی انسانی آموزش و پرورش پرداخت و افزود: اگر این نیروها همه از پیش‌دبستانی به دبستان بروند، تکلیف دوره پیش‌دبستانی چه می‌شود و اگر بخواهیم برای دوره پیش‌دبستانی مجدد نیروی خرید خدمات بگیریم، آیا آنها هم سال بعد مدعی استخدام نمی‌شوند؟

رئیس مرکز برنامه‌ریزی، منابع انسانی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش و پرورش در واکنش به این موضوع که نیروهای پیش‌دبستانی سابقه بالای 10 سال خدمت دارند و به دلیل بالا رفتن سن نمی‌توانند در آزمون‌های استخدامی شرکت کنند، تصریح کرد: تمام نیروهای پیش‌دبستانی ماقبل سال 91 جذب شده‌اند و تا سال 94 در هیچ‌کجای کشور حق‌التدریس آزاد نداشته‌ایم و حتی اگر فردی به هر علتی جذب نمی‌شد، به دیوان عدالت اداری شکایت می‌برد و حکم می‌گرفت.

وی ادامه داد: تعدادی مربی پیش‌دبستانی داشتیم که به موجب ماده 17 قانونبه آموزش و پرورش حکم شد آنها را تعیین تکلیف کنیم و مجدداً بر همان قانون مصوبه دادند که اینها باید استخدام شوند؛ مشکلی ندارد، استخدام می‌کنیم اما باید بیایند در آزمون استخدامی شرکت کنند؛ چرا از آزمون فرار می‌کنند و بر عدم شرکت در آزمون اصرار دارند.

چهاربند تصریح کرد: ما به‌ازای هر یک سال سابقه خدمت، یک سال به سن اضافه می‌کنیم و محدودیتی نداریم. به ازای هر یک سال تجربه نیز 5 امتیاز اضافه می‌کنیم. این افراد باید بیایند و در آزمون شرکت کنند و از این امتیازات طبق همین قانون بهره‌مند شوند.

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۶۱۸۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی گفت: با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، محمد محسن غفوریان با بیان اینکه مرکز آزمون جهاددانشگاهی بر اساس سفارش و درخواست دستگاه متقاضی، فرآیند آزمون استخدامی را طراحی و اجرا می‌کند، اظهار کرد: در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش نیز که صبح جمعه اردیبهشت با حضور بیش از ۴۰۶ هزار داوطلب به صورت همزمان در ۳۱ استان و ۱۵۴ شهر، ۸۰۲ حوزه و ۱۰۷۷ زیرحوزه در سراسر کشور برگزار شد نیز، اسامی چند برابر ظرفیت آزمون کتبی از طریق مرکز آزمون جهاددانشگاهی اعلام خواهد شد.

وی افزود: در ادامه وزارت آموزش و پرورش علاوه بر امتیازاتی که افراد در آزمون کسب می‌کنند، فرآیندهایی را برای گزینش و ارزیابی نیروها دارد که پس از انجام مراحل ذکر شده نتیجه نهایی به مرکز آزمون اعلام و اطلاع‌رسانی می‌شود.

معاون آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه در واقع جهاد دانشگاهی فقط بخشی از فرآیند آزمون را برگزار می‌کند، گفت: مابقی از طریق دستگاه متقاضی، که در این آزمون وزارت آموزش و پرورش است، است، انجام خواهد شد.

غفوریان با بیان اینکه امیدواریم خروجی‌های آزمون کتبی را نیمه دوم خرداد اعلام کنیم، ادامه داد: مسئولان وزارت آموزش و پرورش نیز در تلاشند تا برنامه‌ریزی‌ها به گونه‌ای باشد که پذیرفته‌شدگان قبل از آغاز سال تحصیلی جدید در مهر ماه معرفی و مشغول به کار شوند.

وی همچنین با اشاره به فعالیت مرکز آزمون جهاددانشگاهی از حدود سال ۹۶ گفت: جهاددانشگاهی مجوز برگزاری این آزمون‌ها را از سازمان اداری و استخدامی اخذ کرد که در طول این ۶ سال فعالیت این مرکز تجربه برگزاری حدود ۶۵ آزمون را داریم که در آن‌ها بالغ بر یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر شرکت کردند.

غفوریان با اشاره به اینکه این آزمون‌ها در گستره ملی و استانی برگزار شده و تقریباً ماهی یک آزمون را برگزار کرده‌ایم، افزود: اغلب دستگاه‌های متقاضی آزمون استخدامی دستگاه‌های دولتی و نهادهای عمومی بودند، اما در مواردی برای بخش خصوصی نیز این آزمون‌ها برگزار شده است.

وی با بیان اینکه اعضای جهاددانشگاهی، دانشگاهیان و آموزش و پرورش در برگزاری این آزمون با جهاددانشگاهی همکاری داشتند، عنوان کرد: بالغ بر ۱۰ هزار نفر عوامل اجرایی این آزمون را تشکیل می‌دهند و با ۴۰۶ هزار شرکت‌کننده در ۳۱ استان کشور آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش گسترده‌ترین آزمونی است که مرکز آزمون جهاددانشگاهی برگزار کرده است.

به گزارش ایمنا، شرکت‌کنندگان برای مشاهده نتایج کتبی آزمون می‌توانند نیمه دوم خردادماه ۱۴۰۳ به مرکز آزمون جهاددانشگاهی https://hrtc.ir مراجعه کنند.

کد خبر 750439

دیگر خبرها

  • اخذ سهمیه استخدام ۵۷۷۶ معلم در شهرستان های استان تهران
  • اعلام نتایج آزمون استخدام مشاور و معلم ورزش تا نیمه خرداد
  • ۴۰۶ هزار نفر در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند
  • جهاددانشگاهی متولی برگزاری آزمون کتبی استخدام در آموزش و پرورش است/ تشریح مراحل مصاحبه و گزینش
  • آزمون استخدامی مربیان و معلمان امور پرورشی و تربیتی در گیلان
  • شرکت بیش از ۱۲ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش کردستان
  • رقایت بیش از ۱۱ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • رقابت بیش از ۹ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش همدان
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در استان بوشهر
  • رقایت بیش از ۱۱ هزار نفر در آزمون پرورش استخدامی آموزش و پرورش