Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر اسبق آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه امیدواریم دولت طرح جامعی را برای ساماندهی وتعیین تکلیف نیروهای حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی به مجلس ارائه کند، گفت:باید با توجه به موارد مختلف راهکارهای عملی در رابطه با این طرح ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی سه‌شنبه 11 مهر گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره رد طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی را بررسی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، این طرح را به دلیل عدم احصای دقیق آمار جامعه هدف توسط وزارت آموزش و پرورش و مشخص نبودن راه تأمین بار مالی آن رد کرده بود و در جلسنه علنی سه‌شنبه، کلیات این طرح به رای گذاشته شد و با 160 رأی موافق، 62 رأی مخالف و 11 رأی ممتنع از مجموع 241 نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید.

براساس این طرح، «دولت مکلف است از تاریخ تصویب این قانون حداکثر ظرف یک سال، تمام نیروهای حق التدریس مشمول قانون الحاق یک تبصره به ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش، مصوب 28 مرداد 94 و قانون اصلاح تبصره 10 ماده 17 قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب سوم شهریور 95 را همراه با طی دوره های آموزشی حداکثر 6 ماه بنا به تشخیص وزارت آموزش و پرورش و بدون نیاز به شرکت در آزمون، به استخدام آموزش و پرورش درآورد. بار مالی ناشی از اجرای این قانون از محل حق الزحمه نیروهای حق‌التدریس که هم اکنون مشغول به کار هستند و نیز اضافه تدریس کارکنان رسمی و خروج بازنشستگان تأمین می‌شود.»

در همین رابطه حمیدرضا حاجی بابایی وزیر اسبق آموزش‌وپرورش با اشاره به تصویب کلیات طرح استخدام معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی اظهار کرد: تصویب طرح تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی از دیدگاه مدیریت منابع انسانی با ایجاد اطمینان و امنیت شغلی در بین این گروه منجر به بهبود کیفیت خدمات آموزشی وپرورشی این گروه خواهد بود.

حاجی بابایی تاکید کرد: از سوی دیگر براساس برنامه ششم توسعه وسند تحول بنیادین در آموزش وپرورش باید تنها مبداء ورودی نیروی انسانی آموزش وپرورش دانشگاه فرهنگیان باشد.

وی با اشاره بر لزوم بهبود کمی و کیفی وضعیت دانشگاه فرهنگیان گفت: افزایش جذب دانشجو معلمان و استفاده حداکثری ازظرفیت دانشگاه همچنین ارتقای کیفیت آموزشها متقاضیان ورود به این دانشگاه در اولویت سیاستهای وزارت آموزش وپرورش قرار گیرد.

وزیر اسبق آموزش‌وپرورش با توجه به ارجاع طرح تعیین تکلیف استخدام نیروهای حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش مجلس گفت:این طرح برای رفع تناقضات موجود وارائه راهکارهای کارشناسی به کمیسیون آموزش ارجاع شده است.

وی افزود:کمیسیون آموزش باید با توجه به لزوم اجرای عدالت استخدامی، ایجاد امنیت شغلی برای نیروی انسانی، لزوم آموزش نیروها صرفا از طریق دانشگاه فرهنگیان بر اساس اسناد فرادستی، وضعیت نیروهای انسانی آموزش وپرورش، بازنشستگی تعداد زیادی از پرسنل آموزش وپرورش درچند سال آینده، تامین دقیق منابع مالی ناشی از اجرای قانون مذکور راهکارهای عملی را ارائه دهد.

وزیر اسبق آموزش وپرورش با اشاره به لزوم اجرای رتبه بندی معلمان در برنامه ششم توسعه کشور گفت:اجرای طرح رتبه بندی معلمان با توجه به نگاه سند تحول بنیادین به جایگاه معلمان باید مبنای ارتقای جایگاه و مرجعیت اجتماعی فرهنگیان باشد.

وی با تاکید بر لزوم ایجاد سازمان نظام معلمی افزود:سازمان نظام معلمی با نگاه ارتقاء وبهبود کمی وکیفی نظام تعلیم وتربیت کشور با تاکید ویژه برمدیریت کارآمد منابع انسانی تشکیل شود.

حاجی بابایی در خصوص ادامه روند ورود نیروهای قراردادی در مدارس غیر دولتی وحق التدریس و آموزش دهنده‌های نهضت سواد آموزی گفت: باید با تعیین تکلیف نیروهای موجود با درنظر داشتن سیاستهای کلی حاکم بر نظام آموزش وپرورش، ورود هر نیروی جدید به سیستم آموزش وپرورش منطبق بر سیاستها و برنامه‌های سند تحول بنیادین وبرنامه ششم توسعه باشد.

وی بیان کرد: هر گونه قرارداد آموزش وپرورش با نهادهای غیر از دانشگاه فرهنگیان حتی در صورتی که منجر به ارائه گواهی مهارت آموزی شود باید متوقف شود و آموزش همه نیروهای موجود صرفا از طرق دانشگاه فرهنگیان صورت گیرد.

وزیر اسبق آموزش‌وپرورش اظهار امیدواری کرد که دولت طرح جامعی را برای ساماندهی وتعیین تکلیف نیروهای حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی به مجلس ارائه کند که در برگیرنده تمام موارد فوق الذکر باشد.

حاجی بابایی گفت:نمایندگان مجلس و دولت باید به دنبال ارائه راهکارهایی باشند که منجر به ایجاد نشاط و شادابی، تحرک، تحول وکارآمدی در آموزش وپرورش خواهد شد.

انتهای پیام/

R1014132/P34399/S2,22/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۹۷۶۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند

احمد محمودزاده با بیان اینکه پیش ثبت نام شهریه مدارس غیردولتی بر اساس مصوبه شورای نظارت سال‌های گذشته، به دلایل تسریع در کار و تکریم مراجعه کنندگان به مدرسه انجام می شود گفت: شرط پیش ثبت نام در مدارس غیردولتی این است که تا زمان ابلاغ شهریه سال، بر اساس شهریه سال قبل ثبت نام اتفاق بیفتد، شرط دیگر هم این است که به هر دلیلی دانش آموز از ادامه ثبت نام در مدرسه انصراف داد، هزینه اخذ شده عودت داده شود.

وی افزود: امسال افزایش هزینه درصدی نیست بلکه براساس عملکرد مدارس و مراکز افزایش می یابد، احتمال دارد شهریه برخی مدارس نسبت به سال گذشته افزایش و برخی ثابت و حتی برخی نیز شهریه کاهشی داشته باشند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه این گونه نیست هرسال درصدی برای همه مدارس اعلام کنیم ادامه داد: درصد افزایش متناسب با آیتم‌ها و الگوهای شهریه، در هفت محور تعیین می شود؛ امسال هم بازنگری جدی انجام شده و بر این اساس مدرسه به مدرسه و مرکز به مرکز بررسی انجام می‌شود.

محمودزاده با اشاره به اینکه همین روزها بررسی در حال انجام است گفت: بخشنامه شهریه سوم اردیبهشت ۱۴۰۳ ابلاغ شده، ۱۰ روز اول توجیه و اقناع برای موسساین است که با فرمت‌های جدید به چه شیوه عمل کنند، ۱۰ روز فرصت وارد شدن به سامانه دارند تا همه اطلاعات مدرسه‌ای را وارد و بارگذاری کنند.

وی ادامه داد: کارگروه بر اساس مصوبه و ماده ۱۶ قانون تاسیس مدارس غیر دولتی که مدیر منطقه رئیس کارگروه است با همراهی موسسان و نماینده انجمن اولیاء و مربیان و مسئولان در داخل آموزش و پرورش، معاونین آموزش و پرورشی این شهریه تایید و به استان اعلام می‌شود. در صورت تایید از سمت استان این شهریه در پنل مدیریتی مدرسه برای دید عموم با کد مدرسه و اسم مدرسه ثبت می‌شود که همه این فرآیند تا ۳۱ اردیبهشت مشخص می‌شود.

ساعت تدریس معلمان غیردولتی برای «بیمه» شدن

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه حمایت از معلمان مورد غفلت قرار گرفته است عنوان کرد: معلمان بر اساس قانون ۳۰ ساعته شدند و متناسب با ۳۰ ساعت آموزش و تدریس، بیمه کامل می‌شوند و دستمزد ۳۰ ساعت کامل را می‌گیرند.

محمودزاده در خصوص جریمه نقدی مدارسی که بیشتر از شهریه و بیشتر از شهریه فوق برنامه که ۴۰ درصد شهریه است دریافت می کنند عنوان کرد: اگر مدرسه‌ای تخلف حوزه را داشت در شورای نظارت تصمیم می‌گیریم؛ از حساب مدرسه برداشت می‌شود، طبق ماده ۱۸ تبصره ۲ سهم دانش آموز به خودش داده می‌شود و به خاطر همین تخلف و جریمه بخشی تا صد درصد شهریه را در شورای نظارت در سطح کشور تصمیم گیری خواهیم کرد و برای استفاده در مناطق محروم در اختیار آموزش و پرورش کشور قرار می‌گیرد.

وی با بیان اینکه طبق گزارشات سامانه، ۲۲۵۳ فقره پرونده تخلف از استان‌ها گزارش شده افزود: صددرصد به پرونده‌ها رسیدگی می‌شود و مردم با ثبت شکایت در سامانه می توانند تخلفات را گزارش دهند.

رئیس سازمان مدارس و مراکزغیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه در این خصوص به سازمان تامین اجتماعی توصیه شده که همراهی خوبی با این موضوع داشته باشد افزود: با این کار همه معلمان به حق و حقوق خود می‌رسند و به صورت کتبی و شفاهی به همه موسسان هم ابلاغ شده است.

محمودزاده با بیان اینکه در تهران ۲۰ درصد دانش آموزان در مدارس غیردولتی تحصیل می کنند اظهار کرد: ۸۰ درصد دانش آموزان در مدارس دولتی مشغول تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه در سرانه فضای آموزشی انعطاف داریم اما در بحث ایمنی با کسی تعارف نداریم عنوان کرد: در مدارس غیردولتی طبق سند تحول بنیادین تنوع محیط یادگیری را می‌پذیریم یعنی دانش آموزی کلاس‌های تئوری را در مدرسه و سالن ورزش را در جای دیگر انجام می‌دهد تا شاداب بیشتری در او به وجود آید.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سند تحول آموزش و پرورش، نیازمند تحول
  • چرا فرهنگیان از طرح بکارگیری دوباره بازنشستگان استقبال نکردند؟
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی در بنادر
  • تعیین تکلیف ماشین‌آلات راهسازی و معدنی رسوبی
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به آموزش‌وپرورش بردسکن
  • راهبردهای رهبر انقلاب در حوزه آموزش‌وپرورش بر روی کاغذ باقی نماند