Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد وحیدی نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص جذب و استخدام معلمان حق التدریس گفت: در خصوص استخدام معلمان حق التدریسی و معلمان نهضت سواد آموزی، در چند نوبت کمیسیون آموزشی و تحقیقات مجلس با وزارت آموزش و پرورش جلساتی گذاشته‌است، با موضوعاتی از قبیل سازماندهی نیروی انسانی که تصمیمی مبنی بر استخدام افرادی که به صورت سنوات در آموزش وپرورش مشغول به کار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وحیدی ادامه داد: بعضی از نمایندگان طرح‌هایی مبنی بر نحوه استخدام معلمان حق التدریس را به مجلس پیشنهاد داده‌اند که در صورت توافق بین وزارت آموزش و پرورش و کمیسیون آموزش و تحقیقات و سازمان امور اداری، این نیرو‌ها بر اساس یک مکانیزم قانون مندی تعیین تکلیف می‌شوند.

وی همچنین در رابطه با استخدام نیرو‌های حق التدریسی گفت: بخشی از این نیرو‌ها در واقع بصورت حق التدریسی بودند و مشمول قوانین جذب هستند که بخشی از آنها در سال ۹۲ و بخشی در سال ۱۴۰۰ طبق قوانین تبدیل وضعیت می‌شوند.

نایب رئیس اول کمیسیون آموزش و تحقیقات عنوان کرد: سهمیه استخدام که به استان‌ها داده شده‌است، که حدود ۲۵ هزار نفر آن‌ها بر اساس جدولی که به استان‌ها به نسبت نیاز، تعداد نیرو و جنسیت که تعیین شده است به استان‌ها ابلاغ شده و از سوی آموزش و پرورش تبدیل وضعیت به نیروی رسمی می‌شوند.

نماینده خراسان شمالی بیان کرد: بر اساس اصلاح قانون الحاقیه ۱۷ گروه هایی که استمرار خدمت داشتند، می‌توانند مشمول قانون الحاقیه شوند و برای جذب و استخدام در آموزش و پرورش دوره یک ساله آموزش در دانشگاه فرهنگیان ببینند و در صورت کسب موفقیت آمیز دوره‌ها به عنوان نیروی رسمی استخدام شوند. ولی در خصوص نیرو‌هایی که بعد از سال ۹۲ هنوز تعیین تکلیف نشده‌اند که باید در چارچوب مجلس و وزارت آموزش و پرورش به یک جمع بندی کلی برسند تا بتوانند بر اساس یک قانون جدید، تعیین تکلیف و استخدام آموزش و پرورش شوند.

وحیدی گفت: اصل ورودی همه نیرو‌ها بر اساس سند تحول و جامع علمی کشور و هم توصیه‌ی جدی که مقام معظم رهبری در سیاست‌های ابلاغی فرمودند و اخیرا هم در جمع مدیران آموزش پرورش بصورت ویدئو کنفرانس اعلام کردند که در این سند، اهداف کلان و راهبرد‌های کلی مشخص شده است که باید بر اساس سیاستها، برنامه‌ی اجرائی تنظیم شود که باید در جذب معلمان، یک گزینش صحیح و خردمندانه انجام شود و اجازه‌ی ورود نیروی بی‌کیفیت به آموزش و پرورش داده نشود.

همچنین وی در آخر عنوان کرد: که همه نیاز آموزش و پرورش از طریق کنکور تامین نمی‌شود، باید بین مجلس و دولت یک هماهنگی باشد، که نیرو‌های استخدامی از کانال دانشگاه فرهنگیان جذب آموزش و پرورش شوند. به دلیل کمبود نیرو و بالا بودن نیاز آموزش و پرورش به استخدام نیرو، برای جبران کمبود نیرو از طریق ماده ۲۸ استخدام، از طریق آزمون ورودی یا از طریق تبدیل وضعیت اقدام می‌کند، که برای همه این گروه‌ها دوره اموزشی یک ساله در دانشگاه فرهنگیان می‌گذرانند و بعد بصورت رسمی وارد آموزش و پرورش می‌شوند.       منبع:میزان

منبع: پارسینه

کلیدواژه: آموزش و پرورش معلمان حق التدریس پارسی خبر فرهنگیان دانشگاه فرهنگیان کمیسیون آموزش آموزش و پرورش معلمان حق بر اساس نیرو ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۲۰۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران گفت: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد با خود شرکت‌ها است و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم.

مهدی علیزاده، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون قرارداد‌های کارکنان اظهار داشت: ما از سال ۸۵ جذب مستقیمی از سمت شرکت واحد و یا شهرداری تهران نداشتیم. تمام استخدام‌های رانندگان مربوط به پیش از سال ۸۵ و در حوزه کارگری است.

وی افزود: با تدابیر و برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفت، از طریق شرکت‌های مختلف مانند حامیان و هادیان در قالب حجمی استخدام شده‌اند. یعنی این افراد قرارداد مستقیم با شهرداری ندارند و حقوقشان را بر اساس قانون کار دریافت می‌کنند و بر اساس آن کار می‌کنند. تمامی افراد نیز با علم بر این موضوع شروع به کار کرده اند.

وی تصریح کرد: اگر تفاوتی بین نیرو‌های شرکت واحد و الان است، مربوط به ماقبل سال ۸۵ است.

علیزاده در رابطه با قرارداد‌ها اذعان داشت: شرکت‌های حامیان و هادیان شرکت خصوصی محسوب نمی‌شوند، بلکه این‌ها شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران هستند. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، خودمان به آن رسیدگی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران در رابطه با شرکت‌های خصوصی گفت: ما با ۱۶ شرکت خصوصی همکاری میکنیم و قرارداد داریم. در صورتی که برای افرادی که تحت نظر این شرکت‌ها مشغول به کار هستند مشکلی به وجود بیاید و یا نیاز به پیگیری موردی باشد، مسئولیت رفع آن با مدیرعامل‌های بخش خصوصی است.

وی افزود: در بخش خصوصی مسئولیت پرداخت حقوق و جذب نیرو و بستن قرارداد نیز با خود شرکت‌ها است؛ و ما بر آن‌ها نظارت عالیه می‌کنیم که بر اساس سیاست‌های ما به مردم خدمات رسانی کنند، چه تعداد اتوبوس بیاورند و در چه قالبی خدمت کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • اولویت بومی گزینی در استخدام نیروهای آموزش و پرورش بهارستان
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • مهمترین مأموریت آموزش و پرورش تربیت تمام ساحتی است
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است / قرارداد با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم
  • تمامی استخدام‌های شرکت واحد اتوبوسرانی مربوط به پیش از سال ۸۵ است/قرارداد اتوبوسرانی با ۱۶ شرکت خصوصی+فیلم