Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در نامه‌ای به رئیس مجمع نمایندگان این استان در مجلس، نکات خود را در خصوص قانون استخدامی اموزش و پرورش بیان کردند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دفاتر بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان در نامه‌ای به سیدمسعود خاتمی، رئیس مجمع نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی، نکات خود را در خصوص قانون استخدامی اموزش و پرورش بیان کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این نامه آمده است:

نیک مستحضرید که پیشرفت و آبادانی جامعه در گروی تربیت انسان‌های آن جامعه مطابق ارزش‌ها و مبانی اسلامی است و این مهم محقق نمی‌شود مگر به دست معلمان متعهد و متخصص آن جامعه؛ لذا لازم است سیاست گذاری و قانون گذاری در حوزه نظام آموزش و پرورش با دقت و حساسیت بالایی صورت گیرد.

اما اخیرا حرکت‌هایی از جانب مجلس شورای اسلامی مشاهده می‌شود که دنباله رو سیاست‌ها و نگاه‌های غلط گذشته به نظام مسائل آموزش و پرورش است؛ پیشنهاد طرح الحاق تبصره ۱۱ به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف نیرو‌های حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش از جمله تکرار مدام اشتباهات و غفلت‌های گذشته است.

این قانون که در سال ١٣٨٨ جهت تعیین تکلیف استخدام ۶۰ هزار نیرو در وزارت آموزش و پرورش به تصویب رسید، امید‌هایی را جهت ساماندهی پروسه جذب معلمان ایجاد کرد. اما اضافه شدن ١٠ تبصره به این قانون طی ١١ سال، سبب شده است که تا امروز حدود ۵۰ درصد (١٩٧ هزار نفر) از متولیان تربیت جامعه، براساس مصوبات مجلس و مجوز‌ها مقطعیِ جذب نیروی انسانی، بدون در نظر گرفتن شیوه‌های علمی جذب و سنجش صلاحیت‌های تخصصی و حرفه ای، برخورداری از سن مناسب و حتی مدرک تحصیلی مناسب، و بدون انطباق با نیاز‌های واقعی مناطق به دستگاه آموزش و
پرورش وارد شوند.

این در حالی است که طبق قانون، افراد مشمول این قانون باید از مسیر آموزش فنون معلمی در دانشگاه فرهنگیان عبور کنند، اما به اذعان بطحایی وزیر اسبق آموزش و پرورش، معمولا دولت به بهانه‌ کمبود بودجه طول و کیفیت دوره‌های آموزشی را از یکسال به ۶ ماه و ۳ ماه و حتی یکماه کاهش داده است.

همچنین تصویب این طرح سبب اشغال ردیف‌های استخدامی اختصاص یافته به آموزش و پرورش توسط تعداد بیشماری نیروی غیرمتخصص شده، و مانع جذب نیرو‌های جوان و مستعد از طریق کنکور سراسری و استخدامی ماده۲۸ می‌شود که این فعل به معنای دهن کجی نمایندگان محترم مجلس انقالبی به فرامین رهبری و اسناد بالا دستی سند تحول بنیادین، ماده ۶۳ قانون توسعه و ماده ۲ اساسنامه دانشگاه فرهنگیانب در خصوص استقرار نظام ملی تربیت معلم و راه اندازی دانشگاه ویژه فرهنگیان است.

لازم است سخنان مقام معظم رهبری در ارتباط تصویری با روسا و مدیران آموزش و پرورش را یادآور شویم که صریحا خطاب به نمایندگان مجلس فرمودند «این طور نباشد که یک جوری تصویب کنند که مثال یک جمعی یک وقت بی حساب به شکل برف انباری همین جوری وارد آموزش و پرورش بشوند. این جوری مصلحت نیست. هر کاری انجام میگیرد ورودی معلمین باید از طریق این دو دانشگاه باشد.»

حال از شما نمایندگان محترم استان اصفهان انتظار می‌رود:   ١. پس از اطلاع از دلایل تخصصی و قانونی رد طرح مذکور در هنگام رای گیری در صحن علنی مجلس قاطعانه به آن رای مخالف داده و با شفاف کردن رای خود از نگرانی دلسوزان نظام تعلیم و تربیت کشور بکاهید.

۲. با تصویب قوانین دقیق و کارشناسی شده، ضمن پایان دادن به جذب نیروی انسانی از مسیری جز دانشگاه فرهنگیان، زمینه را جهت سنجش صلاحیت‌های حرفه‌ای و قانونی مشمولان این طرح، و استخدام نیرو‌های لایق و شایسته فراهم گردانید.

۳. مقام معظم رهبری در امر استخدام چه از راه دانشگاه فرهنگیان و یا راه‌های دیگر، می‌فرمایند شایسته‌ها را جذب کنید، لذا انتظار می‌رود یکبار هم شده بنای جذب و گزینش آموزش و پرورش را تقویت کنید و امری جدی در کیفیت گزینش صلاحیت‌های اعتقادی و اخلاقی انجام دهید.

۴. با تغییر نگاهِ اقتصادی، و بنگاه کاریابی و حل مشکلاتِ اشتغال به نظام تعلیم و تربیت کشور، شاهد تلاش‌های ایشان در جهت توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان و ارتقای سطح تربیت معلم تراز انقلاب و در نتیجه پیشرفت و حرکت به سمت آرمان‌های جمهوری اسلامی باشیم.

در پایان به استحضار می‌رساند مجموعه بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان اصفهان، آماده هر گونه همکاری با نمایندگان استان در باب حل این مساله و تحقق مطالبات مقام معظم رهبری است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی استخدام معلم بسیج دانشجویی اصفهان دانشگاه فرهنگیان آموزش و پرورش استان اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۲۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام محمدباقر برقراری در خطبه‌های نمازجمعه اسلامشهر ضمن تبریک هفته معلم گفت: شأن و جایگاه معلم یک جایگاه الهی و رفیعی است که می‌بایستی گرامی داشته شود.

وی افزود: شایسته است دست اندرکاران آموزشی کشور خصوصاً وزارتخانه آموزش و پرورش در برطرف کردن دغدغه‌ها و مشکلات فرهنگیان بیش از گذشته همت بگمارند تا معلم هیچ دغدغه‌ای به غیر از تعلیم و تربیت دانش آموزان نداشته باشد.

امام جمعه اسلامشهر اهمیت آموزش مفید و کاربردی در مجموعه آموزش و پرورش را مهم و ضروری دانست و گفت: شایسته است متولیان تدوین کتب درسی، در افزایش کیفیت آموزشی و مفید و مؤثر بودن آموزش‌های کتب درسی دانش آموزان بازنگری داشته باشند تا شاهد یک آموزش و پرورش پیشرو در آموزش و پرورش دانش آموزانی در تراز جمهوری اسلامی باشیم.

کد خبر 6095648

دیگر خبرها

  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • کاهش ورودی به دانشگاه فرهنگیان یک ابرچالش است
  • کاهش سهم آموزش و پرورش از بودجه ۱۴۰۳ / ۶۳ درصد منابع دانشگاه فرهنگیان با کسر از حقوق دانشجومعلمان تأمین می‌‎شود
  • درخواست فرهنگیان بر نظارت به موضوع نقل و انتقال
  • جذب استعداد‌های برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور جذب دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • جذب استعدادهای برتر ورزشی بدون کنکور در دانشگاه فرهنگیان
  • تعیین تکلیف شدن عملیات ساخت و ساز اردوگاه شهید چمران در سامان
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • توجه به دغدغه‌های فرهنگیان مورد تاکید جدی است